27 de març del 2013

Pluja de primavera

L’últim divendres de classe, amb l’arribada de la primavera, hi va  haver pluja de flors a la classe de primer. Va ser una pluja preciosa!

Vam fer una activitat molt bonica on els alumnes van percebre, que tot i ser personetes petitones tenen unes qualitats molt grans i la resta de companys les veuen i se n’adonen. Per començar, vam fer una llista de qualitats que poden tenir les persones, però no són qualitats físiques. Són valors que tenim dintre nostre, com per exemple: ésser una persona treballadora, divertida, sincera, bona amiga...
Desprès cadascú va escollir un model de flor i va enganxar una foto seva en la seva flor de cinc pètals. En el primer pètal l’alumne havia d’escriure la qualitat que ell creu que té. Posteriorment es va passar la flor al company i va escriure un altre valor que percep que tenim. La nostra flor va rodolar per tots els companys de la taula fins que va arribar una altra vegada a cadascú de nosaltres. Aquesta vegada tota estava escrita de coses boniques per fer-nos entendre que tot i que no ens adonem els altres si que veuen totes les virtuts que tenim! JA quedava la feina més fàcil: decorar la nostra flor i enganxar-la al passadís per que tothom se n’adoni que la primavera ja és aquí!
Amb aquesta sensació de benestar i positivitat ens vam desitjar bones vacances!
Des d’aquí us desitgem a tots vosaltres que gaudiu d’aquests dies de vacances i que aprofiteu el temps lliure al màxim, això sí, no us oblideu de recarregar piles per venir amb ganes de treballar!
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada