11 de març del 2013

Arreveure Tania!!!

Avui la Tània ha ens ha convidat a esmorzar amb galetes i suc, llàstima que no celebràvem el seu aniversari sinó que és un acomiadament perquè marxa al seu país, demà serà l’últim dia que vingui a l’escola.

La Jessica també ha portat galetes i suc per acomiadar la Tània i hem aprofitat l’hora de l’esmorzar per donar-li l’àlbum de records i dibuixos que li hem fet.
 
La Jessica li ha llegit l’escrit que li hem fet per dir-li adéu i tot i que estem tristos li desitgem molt bona sort a Bulgària!
 
A la tarda la Tània ha pujat a la cadira i tots i totes li hem fet una abraçada col·lectiva!! Com la trobarem a faltar!

Us deixem el text que li hem llegit perquè des de la nostra pàgina web també la volem acomiadar!

Arreveure companya!
 
 
 
 
 
Què difícil és dir-te adéu! Sap greu que a meitat de curs hagis de marxar perquè ets una més de la classe dels Pegassos, del nostre grup i del nostre dia a dia.
 Tot i que ens posem tristos perquè ja no tornaràs a la classe, hi ha una altra part de nosaltres que està contenta per haver-te conegut i per haver compartit tot aquest temps amb tu.
Sabem que t’agrada la idea d’anar a Bulgària i estem molt segurs que allà també t’anirà molt bé! Coneixeràs nous companys d’escola i aniràs a una escola nova on aprendràs i practicaràs la teva llengua, tot i així, et demanem que mai ens oblidis i que pensis en nosaltres com nosaltres pensarem en tu.
Et deixem aquest petit àlbum de records i de dibuixos perquè te’l miris i així sigui més difícil que ens oblidis.
T’estimem molt i esperem que ens tornem a retrobar per poder tornar a compartir bons moments!
Arreveure Tania!
La classe dels Pegassos
 
 
 
 


 
 
 
 
 



1 comentari: